Metode de Livrare

MODALITATI LIVRARE – PROBARBER.RO

Livrarea produselor se face prin curier.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.PROBARBER.RO sunt noi, in ambalajul producatorului. In momentul livrarii sunt insotite de Factura Fiscala si Declaratie de Conformitate

 

Livrarea produselor in Bucuresti

Se efectueaza prin DPD ( Firma de curierat)  in 24-72h din momentul in care produsele solicitate au intrat in stocul nostru.

Livrarea produselor se face GRATUIT daca valoarea produsului (produselor) depasesc 349 Ron

Daca valoarea comenzii este sub 349 Ron se va percepe o taxa de transport de 18,90 Ron.

 

Livrarea produselor in tara

Se face GRATUIT daca valoarea produsului (produselor) depaseste 349 Lei . Magazinul nostru foloseste serviciile de curierat rapid ale firmelor DPD. Costul transportului este de 18,90 RON .

Termenul de livrare a produselor de la data primiri comenzi este de maxim 24-72 de ore. (Pot exista cazuri abolut izolate, independente de vointa noastra in care termenul de livrare sa fie mai mare de 72 ore).

 

Livrarea coletelor se va face astfel:

Comenzile primite in cursul saptamanii, de Luni pana Vineri  intre orele 09-16.00 vor fi livrate catre dvs in maxim 2- 3 zile lucratoare,Sambata si Duminica nu sunt considerate zile lucratoare sau dupa caz conform intelegerii dvs. cu agentul firmei de curierat.

DPD ( Firma de curierat) nu livreaza colete Sambata sau Duminica.

DPD ( Firma de curierat) Livreaza de Luni pana Vineri de la orele 9 -17.00

Daca doriti sa aflati ora la care veti primi coletul puteti contacta agentul de livrari la numarul de telefon primit prin SMS ce contine si numarul de colet (AWB)

Societatea noastra nu vinde si nu livreaza in afara Romaniei.

In cazul in care doriti sa efectuati modificari sau sa anulati comanda va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0721.328.328 sau pe e-mail: comenzi@probarber.ro

DESPRE

ProBarber.ro este platorma ta preferata und intodeauna vei gasii o gama varianta de produsele si preturi atractive .

 

Nici un produs in cos.